Cementdekvloeren

Wat is een cementdekvloer? Dit is een laatste afwerklaag op de draagvloer van de begane grond of verdieping van bijvoorbeeld een woonhuis of kantoorgebouw. Een cementdekvloer wordt ook wel een smeervloer, zandcementvloer of afwerkvloer genoemd. Dat is een vloer van zand gebonden door cement waarbij de mortel glad en verdicht gestreken moet worden.

Een cementdekvloer vind je zowel in woonhuizen, kantoren als bedrijfsgebouwen. Omdat cementgebonden materialen niet vochtgevoelig zijn en prima op uiteenlopende hoogtes gewerkt kan worden, is een cementdekvloer toepasbaar in bijna alle situaties.

Een cementdekvloer wordt gelegd door een aantal cruciale redenen:

  • de vloer dient als vloerafwerking; vaak in magazijnen, opslagruimtes, garages of technische ruimtes
  • om de juiste en gewenste hoogte te bereiken; door praktische en economische redenen wordt dit niet met de draagvloer gedaan.
  • een cementdekvloer dient als ondergrond waar later een vloerafwerking wordt aangebracht (tegelvoer, houten vloer, tapijt,  gietvloer, laminaat etc.)
Cementdekvloeren specialist nodig? Bel direct | Koning Zandcement

Neem contact op

Op zoek naar een vakman voor het leggen van uw cementdekvloer? Zoekt u dan niet verder! We beschikken over de juiste ervaring en vakmanschap. Wij hebben een luisterend oor en ons doel is om uw wens uit te laten komen met het gewenste eindresultaat. Wij gaan altijd meteen de slag met het leggen van uw cementdekvloer. Achteraf laten wij de ruimte strak, schoon en netjes achter!

Koning Zandcement

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Bel mij terug

1 + 6 =

KONING | ZAND CEMENTVLOEREN

Welkom bij Koning Zandcementvloeren. De beste kwaliteit tegen een lage prijs!

REVIEWS

Er zijn 148 + beoordelingen voor Koning Zandcementvloeren.

SCORE: 9,1 / 10

CONTACT

 

Burgemeester van Haarenlaan 967, 3119 GG Schiedam

}

Maandag t/m Zaterdag