Pleistervloeren

Wat is een pleistervloer? Dit is een zandcementvloer die tijdens de applicatie, nat op nat, is voorzien van een toplaag van cementpap (een vloeibaar mengsel van cement en water). Als een zandcementvloer wordt voorzien van een pleistertoplaag wordt hier bij applicatie al rekening mee gehouden door minder water aan de mortel toe te voegen. Hierdoor kan later de cementpap mooier en beter intrekken. Deze pap wordt met de spaan aangebracht. Vervolgens wordt de cementpap afgespaand, zodat een glad resultaat ontstaat. Wanneer de vloer handgespaande is, krijgt deze een levendigere uitstraling dan een vloer waarbij dat machinaal is gedaan.

De harde toplaag ziet er bijna uit als een afgewerkte betonvloer. Aan de cementpap kan zowel pigment als primer worden toegevoegd. De toevoeging van de primer dient voor een betere hechting. Meest gekozen kleuren zijn antraciet en grijs. Pleistervloeren worden bovendien mooier naarmate er meer overheen gelopen wordt. De vloer wordt dan als het ware gepolijst. Na twee jaar zijn ze op hun mooist.

Pleistervloeren specialist nodig? Bel direct | Koning Zandcement

NEEM CONTACT OP

We beschikken over de juiste middelen en professionele expertise. Wij gaan altijd direct aan de slag, met alle zorg, werkend naar uw gewenste eindresultaat. Na de klus heeft u geen last van gedoe, zoals afval of vuil achteraf. Al met al: precieze vakmanschap!

Koning Zandcement

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Bel mij terug

12 + 10 =

KONING | ZAND CEMENTVLOEREN

Welkom bij Koning Zandcementvloeren. De beste kwaliteit tegen een lage prijs!

REVIEWS

Er zijn 148 + beoordelingen voor Koning Zandcementvloeren.

SCORE: 9,1 / 10

CONTACT

 

Burgemeester van Haarenlaan 967, 3119 GG Schiedam

}

Maandag t/m Zaterdag